Stokbrood met ham-kaas
Aantal personen: 2
Ingrediënten
- 1/2 stokbrood
- 50 gr beenham, zeer fijn gesneden
- 1 kleine teen knoflook, geraspt
- 1/2 klein sjalotje, zeer fijn gesnipperd
- 30 ml yoghurt
- 25 gr gesmolten boter
- 2,5 el crème fraîche
- 75 gr geraspte kaas
- 1/4 tl geraspte kaas
- 1/4 tl paprikapoeder
- 1 bieslook, fijngehakt
- peper - zout
Bereidingswijze
- Snijd het stokbrood in 12 dikke plakken en leg ze op een bakplaat.
- Meng in een kom de yoghurt met de gesmolten boter en crème fraîche. Breng dit op smaak met een snufje zout, peper en de paprikapoeder.
- Voeg de fijngesneden ham en bieslook toe. Roer de geraspte kaas erdoor.
- Verdeel het ham-kaas mengsel over de stokbroodjes. Bak de broodjes in ca. 20 tot 25 minuten op 200 graden goudbruin. Garneer met wat sprietjes bieslook.
Eet smakelijk!