Stokbrood met ham-kaas garniture

Stokbrood met ham-kaas

Aantal personen: 2

Ingrediënten

  • 1/2 stokbrood
  • 50 gr beenham, zeer fijn gesneden
  • 1 kleine teen knoflook, geraspt
  • 1/2 klein sjalotje, zeer fijn gesnipperd
  • 30 ml yoghurt
  • 25 gr gesmolten boter
  • 2,5 el crème fraîche
  • 75 gr geraspte kaas
  • 1/4 tl geraspte kaas
  • 1/4 tl paprikapoeder
  • 1 bieslook, fijngehakt
  • peper - zout

Bereidingswijze

  1. Snijd het stokbrood in 12 dikke plakken en leg ze op een bakplaat.
  2. Meng in een kom de yoghurt met de gesmolten boter en crème fraîche. Breng dit op smaak met een snufje zout, peper en de paprikapoeder.
  3. Voeg de fijngesneden ham en bieslook toe. Roer de geraspte kaas erdoor.
  4. Verdeel het ham-kaas mengsel over de stokbroodjes. Bak de broodjes in ca. 20 tot 25 minuten op 200 graden goudbruin. Garneer met wat sprietjes bieslook.

Eet smakelijk!

Andere recepten.

Ovenpasta met romige kaassaus

Kaassoort
20 min.

Nacho’s met kaasdip

Kaassoort
20 min.

Kaashapjes met rundvlees

Kaassoort
20 min.