Kaashapjes met rundvlees

Kaashapjes met rundvlees

Bereidingstijd: 15 minuten
Aantal personen: 4

Ingrediënten

  • 300 gram runderfilet
  • 200 gram kaas
  • 20 gram boter
  • 4 vellen filodeeg
  • 1 handje rucola
  • Olijfolie
  • Zout en peper

Bereidingswijze

  1. Wikkel de runderfilet in vershoudfolie en leg hem 30 minuten in de diepvries. Haal uit de folie en snijd het vlees in dunne plakjes
  2. Snijd de kaas in blokjes van 3 cm dik. Wikkel telkens een blokje kaas in een plakje rundvlees. Kruid lichtjes met zout en peper
  3. Smelt de boter in een pannetje. Strijk er de vellen filodeeg mee in en snijd ze met een schaar in driehoeken van 10 cm.
  4. Verwarm de ovengrill voor. Leg de kaaspakketjes en de filo-driehoekjes naast elkaar op een met bakpapier bedekte bakplaat. Zet ongeveer 5 minuten in de oven, tot het deeg mooi goudgeel en de kaas gesmolten is.

Smakelijk eten!

Andere recepten.

Ovenpasta met romige kaassaus

Oude kaas
40 min.

Nacho’s met kaasdip

Mexicaanse kaas
25 min.

Stokbrood met ham-kaas

Knoflook-ui kaas
30 min.