Kaashapjes met rundvlees
Bereidingstijd: 15 minuten
Aantal personen: 4
Ingrediënten
- 300 gram runderfilet
- 200 gram kaas
- 20 gram boter
- 4 vellen filodeeg
- 1 handje rucola
- Olijfolie
- Zout en peper
Bereidingswijze
- Wikkel de runderfilet in vershoudfolie en leg hem 30 minuten in de diepvries. Haal uit de folie en snijd het vlees in dunne plakjes
- Snijd de kaas in blokjes van 3 cm dik. Wikkel telkens een blokje kaas in een plakje rundvlees. Kruid lichtjes met zout en peper
- Smelt de boter in een pannetje. Strijk er de vellen filodeeg mee in en snijd ze met een schaar in driehoeken van 10 cm.
- Verwarm de ovengrill voor. Leg de kaaspakketjes en de filo-driehoekjes naast elkaar op een met bakpapier bedekte bakplaat. Zet ongeveer 5 minuten in de oven, tot het deeg mooi goudgeel en de kaas gesmolten is.
Smakelijk eten!