Familie Wijen.

Mildershoof, de kaasmakerij en de winkel van de familie wijen, is gelegen in Midden-Limburg, nabij het prachtige natuurgebied Sarsven & De Banen. Anton en Dorianne Wijen-Meulendijks wonen hier samen met hun drie kinderen. 

Wij willen onze klanten graag voorzien van duurzaam, gezond en natuurlijk geproduceerde voeding. Vanuit deze gedachte zijn wij in 2020 begonnen met het verwerken van de melk van onze koeien tot de hieërlikste ambachtelijke kazen. We zijn destijds ook gestart met het verkopen van onze producten in onze eigen winkel met terras, gelegen naast ons landbouwbedrijf. Met onze koeienmelk als basis, zijn we in 2022 ook begonnen met het produceren van overige zuivelproducten.

Naast kaas en zuivel, verkopen we in onze winkel onder andere ook rundvlees van eigen runderen, scharreleieren en fruit van eigen teelt.

Wilt u thuis genieten van onze producten? Wij maken ook kaasplanken voor bij u thuis (voor feesten en partijen) en cadeaupakketten van klein tot groot. Neem vrijblijvend contact met ons op, wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Familie Wijen
Fotolijst familie 2
zonnepanelen
kazen
Foto_winkel2
kaasplank
team2
koe

Melkveebedrijf

Mildershoof is een melkveebedrijf met een eigen kaasmakerij en zuivelbereiding. De koeien leven in een moderne ruime stal en in het voorjaar en in de zomer kunnen ze lekker naar buiten. De dieren kunnen zelf bepalen of ze binnen of buiten in de wei verblijven en wanneer ze zich willen laten melken. Ons melkveebedrijf voldoet aan alle hedendaagse duurzaamheidseisen. 

Veel processen op ons melkveebedrijf en de kaasmakerij, zoals het voeren en melken, gebeuren met behulp van elektriciteit. De hiervoor benodigde stroom wordt opgewekt door zonnepanelen op onze staldaken.