
Knoflook kaasbroodjes
Bereidingstijd: 25 minuten
Aantal: 20 stuks
Ingrediënten
- 1 pak bladerdeeg
- ¼ paprika
- Kleine ui
- 2 teentjes knoflook
- Geraspte kaas (belegen)
- Olijfolie
- Zout en peper
- Italiaanse kruiden
- Chilisaus
Tip: In plaats van Italiaanse kruiden kan je ook Mildershoof Italiaanse kaas gebruiken. Meer pit? Probeer dan onze Mexicaanse kaas eens.
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 200 graden.
- Rol het bladerdeeg uit en haal met een wijnglas mooie rondjes uit het bladerdeeg.
- Pel en pers de knoflook en meng dit in een bakje met wat olijfolie. Smeer de bladerdeeghapjes hiermee in.
- Pel en snipper de ui en paprika. Dit doe ik zelf met een keukenmachine. Meng het ui/paprika-mengsel met 1 el chilisaus.
- Schep op elk bladerdeeghapje een schepje ui/paprika-mengsel en smeer dit wat uit.
- Bestrooi de hapjes met wat zout en peper
- Bestrooi de hapjes met geraspte Mildershoof Italiaanse kaas.
- Bak de bladerdeeghapjes 20 minuten goudbruin in de oven.
Smakelijk eten!