Knoflook Kaasbroodjes

Knoflook kaasbroodjes

Bereidingstijd: 25 minuten
Aantal: 20 stuks

Ingrediënten

  • 1 pak bladerdeeg
  • ¼ paprika
  • Kleine ui
  • 2 teentjes knoflook
  • Geraspte kaas (belegen)
  • Olijfolie
  • Zout en peper
  • Italiaanse kruiden
  • Chilisaus

Tip: In plaats van Italiaanse kruiden kan je ook Mildershoof Italiaanse kaas gebruiken. Meer pit? Probeer dan onze Mexicaanse kaas eens.

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
  2. Rol het bladerdeeg uit en haal met een wijnglas mooie rondjes uit het bladerdeeg.
  3. Pel en pers de knoflook en meng dit in een bakje met wat olijfolie. Smeer de bladerdeeghapjes hiermee in.
  4. Pel en snipper de ui en paprika. Dit doe ik zelf met een keukenmachine. Meng het ui/paprika-mengsel met 1 el chilisaus.
  5. Schep op elk bladerdeeghapje een schepje ui/paprika-mengsel en smeer dit wat uit.
  6. Bestrooi de hapjes met wat zout en peper
  7. Bestrooi de hapjes met geraspte Mildershoof Italiaanse kaas.
  8. Bak de bladerdeeghapjes 20 minuten goudbruin in de oven.

Smakelijk eten!

Andere recepten.

Ovenpasta met romige kaassaus

Oude kaas
40 min.

Nacho’s met kaasdip

Mexicaanse kaas
25 min.

Stokbrood met ham-kaas

Knoflook-ui kaas
30 min.