Kaashapjes met bladerdeeg

Kaashapjes met bladerdeeg

Bereidingstijd: 25 minuten

Ingrediënten

  • 2 plakjes bladerdeeg
  • 50 gram geraspte kaas
  • 1 ei
  • Zout en peper naar smaak

Bereidingswijze

Voorbereiding: 

  • Verwarm de over voor op 200 graden
  • Kaas raspen

Bereiding:

  1. Ontdooi de bladerdeeg
  2. Bestrooi de bladerdeeg plakjes met de geraspte kaas.
  3. Voeg zout en peper toe als je geen kruidenkaas gebruikt.
  4. Rol de rolletjes op en leg ze 15 minuten in de koelkast. Belegen bakplaat met bakpapier.
  5. Snijd de rollen in stukjes (ongeveer 6 a 8 per plakje).
  6. Leg de kaasrolletjes op de bakplaat.
  7. Klop het ei los en bestrijk de koekjes met het ei.
  8. Bak de kaaskoekjes 10 a 12 minuten in de oven of totdat ze goudbruin zijn.

Tip: probeer voor extra smaak onze Mildershoof kruidenkazen. Serveer de kaaskoekjes binnen een uur. Dan blijven ze lekker knapperig.

Smakelijk eten!

Andere recepten.

Ovenpasta met romige kaassaus

Kaassoort
20 min.

Nacho’s met kaasdip

Kaassoort
20 min.

Stokbrood met ham-kaas

Kaassoort
20 min.