Kaashapjes met bladerdeeg
Bereidingstijd: 25 minuten
Ingrediënten
- 2 plakjes bladerdeeg
- 50 gram geraspte kaas
- 1 ei
- Zout en peper naar smaak
Bereidingswijze
Voorbereiding:
- Verwarm de over voor op 200 graden
- Kaas raspen
Bereiding:
- Ontdooi de bladerdeeg
- Bestrooi de bladerdeeg plakjes met de geraspte kaas.
- Voeg zout en peper toe als je geen kruidenkaas gebruikt.
- Rol de rolletjes op en leg ze 15 minuten in de koelkast. Belegen bakplaat met bakpapier.
- Snijd de rollen in stukjes (ongeveer 6 a 8 per plakje).
- Leg de kaasrolletjes op de bakplaat.
- Klop het ei los en bestrijk de koekjes met het ei.
- Bak de kaaskoekjes 10 a 12 minuten in de oven of totdat ze goudbruin zijn.
Tip: probeer voor extra smaak onze Mildershoof kruidenkazen. Serveer de kaaskoekjes binnen een uur. Dan blijven ze lekker knapperig.
Smakelijk eten!